El SPiSP arrassa l’Almería i té a tocar la classificació

3 sets a zero pel Volei Sant Pere i Sant Pau que torna a guanyar sense cedir la mateixa jornada que el Barça s’ha convertit en el primer equip a classificar-se matemàticament per la fase d’ascens a la Superliga. Els de Vlado Stevovski van guanyar al Mintonnete Almería per seguir apropant-se a l’objectiu de disputar la fase d’ascens.

PUBLICITAT

Els tarragonins van jugar un autèntic partidàs en el qual van doblegar fàcilment al seu rival imposant-se amb autoritat als tres sets del partit. 25-13; 25-16 i 25-13 per posar-se a quatre punts de certificar la seva presència a la fase d’ascens.

Aquesta jornada, els granes rebran la visita del Servigroup Benidorm en un partit que pot servir per classificar als de Vlado Stevovski. Els cooperativistes però, depenen del Leganés i del Madrid per fer-ho de manera oficial. En la jornada número 16 de competició, el Barça és el primer i únic equip que de moment ha classificat per disputar la fase. Al grup A encara no és matemàtica cap de les dues places que donen l’accés a la següent fase, tot i que els dos equips gallecs porten avantatge en aquest tram de la lliga.

PUBLICITAT