El SPiSP es classifica per la fase d’ascens a la Superliga

El voleibol Sant Pere i Sant Pau tanca de manera matemàtica la classificació per la fase d’ascens a la Superliga. El conjunt dirigit per Vlado Stevovski va aconseguir guanyar per 3 sets a 0 al Mediterráneo Castellón en un partit on els tarragonins van anar de menys a més guanyant el primer set amb un marcador just, per 25-22 i el darrer per un clar 25-13.

Els cooperativistes tanquen així la classificació a falta de tres jornades per a que finalitzi la lliga regular. Als tarragonins s’afegirà el Barça voleibol. Els blaugranes van aconseguir classificar-se ara fa tres jornades i han demostrat superioritat a la lliga on només han cedit 4 sets. Els barcelonins, a més a més, han sumat 60 punts dels 60 possibles i han guanyat també els dos partits de la Copa Príncep on es van imposar en la final al Sant Pere i Sant Pau.

Els dos equips catalans, disputaran la fase final, davant els mateixos rivals de la Copa Príncep. Els equips gallecs: Rotogol Boiro, i Voleibol Dumbría es troben a un punt de classificar-se de manera matemàtica. El Voleibol Dumbría ja va disputar la fase d’ascens la passada temporada. De classificar-se tots quatre, es repetirien els mateixos quatre equips que van disputar la competició del K.O. al mes de gener.