El SPiSP s’enfronta al líder

Partit complicat pel volei Sant Pere i Sant Pau que rep la visita del líder de la categoria, el Mediterráneo Castellón. Els de Vlado Stevovski arriben a l’enfrontament després de la victòria al set decisiu davant el Muro balear. 

PUBLICITAT

Els tarragonins van tornar a sumar dos punts i ja es col·loquen amb 10 dels 18 possibles a la quarta posició de la taula. Els cooperativistes somien amb una Copa Príncep que s’ha complicat, de fet, ara mateix la primera plaça es troba a sis punts, el que suposa guanyar els dos propers partits sense anar al cinquè set. 

Davant tindrà al Mediterráneo Castellón. El líder de la taula s’ha deixat 5 punts en el que va de lliga, tres menys que els de Vlado Stevovski. La seva única derrota va ser davant el Servigroup Benidorm amb el qual va caure per 3 sets a 1. Els tarragonins arriben en el millor moment de la temporada al que és, possiblemente, l’enfrontament més difícil del calendari. Després d’un inici intermitent, els cooperativistes han sumat set punts de manera consecutiva en els seus tres últims partits. 

PUBLICITAT