El SPiSP visita un intermitent Xàtiva

El voleibol Sant Pere i Sant Pau vol escalar posicions a la taula després d’un inici de lliga on només s’han aconseguit tres punts en tres partits. Els de Vlado Stevovski només es troben per davant del Cevol Torredembarra i dos equips més que tenen un partit ajornat. 

PUBLICITAT

Aquesta setmana, els cooperativistes tenen la possibilitat d’avançar un dels equips de la taula en la seva visita a la localitat valenciana de Xàtiva. La victòria podria pujar als tarragonins fins a la quart posició. Tot i així, davant tenent a un Xàtiva intermitent. Els valencians han cedit dues derrotes, una davant el Villena Petrer, l’únic equip al qual ha pogut guanyar en aquest inici el Sant Pere i Sant Pau. L’altra la va cedir al set decisiu la setmana passada davant el Torredembarra per sumar un punt més. 

El Xàtiva va sumar els tres punts en la segona jornada quan va guanyar el Leleman València, rival que va batre als de Vlado Stevovski aquesta setmana. 

La igualtat del matx estarà present en un partit força important pels tarragonins que han cedit set sets en 3 jornades mentre que la passada temporada van perdre 11 sets en 19 jornades que es van disputar. 

PUBLICITAT