El St Pere i St Pau continua somiant

El Sant Pere i Sant Pau va derrotar el líder de la Superlliga 2, L’Almoradí per tres sets a zero. El conjunt tarragoní va lluir un nivell de joc infal·lible i va derrotar per la via ràpida l’equip valencià. Amb aquesta victòria el Sant Pere i Sant Pau es consolida a la segona plaça i retalla punts pel liderat del campionat. El conjunt vermell va ser molt superior des de l’inici del partit i en els tres sets va haver-hi una distància clara entre els dos equips.

PUBLICITAT

Segons l’entrenador Vlado Stevosky aquest nivell de joc és el ”camí a seguir” a més que es pot ”competir contra tots els rivals de la lliga”.

El primer set probablement el més disputat, va decidir-se gràcies a un gran Elio Carrodeguas que va allunyar les esperances de l’Almoradí. Finalment es va arribar a un resultat de 25 a 19. En el segon set, un altre cop les distàncies es van ampliar amb una gran actuació de Carrodeguas y Valiño imposant-se per 25 a 18. El tercer set l’actuació del Sant Pere i Sant Pau va ser incontestable, una exhibició que va tancar el matx 25 a 16. El pròxim partit, el conjunt vermell s’enfrontarà el Mediterráneo Castelló, dissabte a les 17h de la tarda en busca d’una nova victòria a domicili.

PUBLICITAT