El Tennis Tarragona presenta la nova iniciativa inclusiva

Es presenta el projecte Tarragona Tennis Inclusiu i la organització del 1er Open Nacional de Tennis en cadira de rodes “Ciutat de Tarragona”. Es tracta d’un nou projecte innovador a la província on s’espera fomentar i promoure la conscienciació i la inclusió mitjançant l’esport, especialment al públic més juvenil. 

PUBLICITAT

Aquest nou programa vol actuar amb diferents activitats. S’organitzaran visites  impartides pel tennista Quico Tur, 4 vegades participant als Jocs Paralímpics, per conscienciar i sensibilitzar les escoles. També es duran a terme diversos tallers per veure i conèixer dues de les diferents disciplines del tennis adaptat com són el tennis en cadira de rodes i per a deficients visuals.L’activitat més novedosa i central és la celebració de la primera edició de l’Open en cadira de rodes. Un dels impulsors de la iniciativa, Lluís Yebra, explica que aquest torneig té molta importància al territori. 

Aquest torneig s’emmarcarà durant la disputa de la RED CUP, el torneig juvenil d’àmbit internacional que enguany puja de categoria J5 a J4 i que tindrà lloc a principis d’abril.

PUBLICITAT