El TGN Bàsquet fitxa a la nord-americana Laura Hughes

La baixa per lesió de Jessica De Gree i la marxa d’April Watson per motius personals, han propiciat que el TGN Bàsquet hagi hagut de recórrer al mercat hivernal.

PUBLICITAT

Les liles incorporen la pivot Laura Hughes (27anys i 1,88 m), una jugadora americana que ocupa la posició de cinc i que es va formar a la universitat d’Eastern Washington Eagles, on en el seu últim any va completar unes estadístiques d’11,4 punts i 4,3 rebots en 17,5 minuts de joc per partit.

Hughes té una llarga trajectòria després del bàsquet universitari, va viure la seva primera experiència europea, militant en l’UL Huskies d’Irlanda.

Posteriorment va jugar a l’Olimpia Brasov de la primera divisió de Romania d’on va passar a l’Ausarta Barakado EST de la lliga del País Basc. La temporada passada, Hughes va fer una temporada extraordinària a l’Oliveirense de la segona divisió de Portugal, convertint-se en la màxima encistelladora de la categoria i ocupant la tercera posició del rànquing de jugadores més valorades (MVP).

Aquesta temporada prové al Bergische Löwen de la segona divisió alemanya. El TGN Bàsquet rebrà aquest dissabte a partir de 18.30 hores davant l’Ekke Lleida.

PUBLICITAT