El TGN Bàsquet no pot amb un Prat contundent (49-64)

El TGN Bàsquet cau davant un rival directe a la classificació. El Prat va aconseguir imposar el seu joc al pavelló del Sagrat Cor des del primer minut. De fet, les liles només van aconseguir posar-se per davant en una ocasió amb 3 punts de diferència.

Tot i un primer quart igualat, les liles han començat a despenjar-se després del seu desencert, amb un 20% des del triple, i només un 32% en tirs de dos. Les pratenques han aprofitat per agafar un cert avantatge a l’electrònic i marxar al descans amb 8 punts de renda.

El Prat ha aconseguit tornar al camí del principi i imposar el seu moviment de pilota per generar bones situacions de joc i seguir ampliant distància. Fins a 22 punts de diferència han aconseguit les barcelonines. Un marcador final de 49-64 que obre totalment la classificació i que situa les tarragonines virtualment en sisena posició a l’espera d’alguns partits ajornats.

La propera jornada, les de Marc Rovirosa visitaran L’Hospitalet, que té un balanç de 3 victòries i 6 derrotes.