El Torneig Estatal de tenis taula podria tornar a Tarragona

Tarragona és des del passat 23 de febrer el centre neuràlgic del tenis de taula nacional. I és que la ciutat ha acollit fins avui i per primera vegada en la història el Campionat d’Espanya Absolut i les Copes SSMM Els Reis, juntament amb el Torneig Estatal de tenis taula.

PUBLICITAT

El Palau d’Esports Catalunya ha estat l’escenari que ha acollit tots aquests esdeveniments esportius. En total han passat més de 1.000 palistes en el que ha estat una vertadera festa del tenis taula nacional. Aaron Dorta de Tabor s’ha proclamat campió de la categoria Open Pie, fent gala d’un nivell estel·lar durant tot el torneig. Maria Migueles de Els Amics Terrassa ha estat la subcampiona, i Richard Díaz i Santiago Martínez els semifinalistes. El president de la Reial Federació Espanyola de Tenis Taula, Miguel Ángel Machado, es mostra satisfet i deixa la porta oberta a tornar a Tarragona l’any vinent.

Tarragona i la Reial Federació Espanyola de Tenis Taula ja treballen per a tornar a portar l’esdeveniment a la ciutat. L’experiència ha estat positiva per a les dues parts, però segons el mateix Machado, encara s’ha d’analitzar l’impacte del Torneig al territori abans de prendre cap decisió.

PUBLICITAT