El Triatló de Tarragona arriba el proper 25 de maig

El Triatló de Tarragona ja té data i es que es disputarà el proper 25 de maig al Moll de Costa de la ciutat. Es tracta de la primera prova del circuit i que també es disputarà  a Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant en els propers mesos. Enguany el Triatló comptarà amb tres modalitats diferents: la olímpica que tindrà 1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu, la segona modalitat serà l’sprint amb 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. Finalment, també es disputarà el super sprint amb menys recorregut que les dues anteriors amb 350 metres de natació 10km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu.

PUBLICITAT

Totes les modalitats poden ser individuals excepte la olímpica i l’esprint que es podrà fer mitjançant relleus. Les inscripcions ja es poden fer des del web de l’entitat organitzadora i la prova començarà a partir de les 16h de la tarda.

El recorregut començarà des del Port de Tarragona amb la prova de natació, continuant amb la bicicleta pel Moll de Llevant fins arribar al Far de la Banya i acabarà la prova amb la cursa a peu de la Part Baixa de la ciutat fins l’arribada de la Prova al mateix Moll de Costa.

PUBLICITAT