El XIII Trofeu Ciutat de Tarragona es queda a casa

Bona imatge i bon joc del Nàstic de Tarragona en el seu primer partit de pretemporada a casa, sobretot durant la primera meitat. Els granes han guanyat a la tanda de penals al Real Zaragoza després d’empatar 3-3 al partit i s’han emportat el seu sisè Trofeu Ciutat de Tarragona.

Els tarragonins han sortit amb les idees clares. Al minut 4′, Àlex Lopez ha avançat als locals després d’una bona jugada col·lectiva per la banda dreta. A mesura que passaven els minuts, el Nàstic generava cada vegada més perill i al minut 40′, Lupu ha fet el segon després d’una bona rematada des de dins de l’àrea. Abans del descans, encara hi hi ha hagut temps de més. L’extrem, Marc Álvarez, ha anotat el tercer després d’un bon xut des de fora de l’àrea que el porter visitant no ha pogut aturar.

A la represa, els de Raül Agné han sortit adormits. Només començar, Ivan ha escurçat distància. Deu minuts després, Vada ha fet el segon pels visitants des dels onze metres. Els tarragonins passaven per moments delicats i els de Carcedo ho han aprofitat. Puche ha empatat el partit posant el Nàstic contra les cordes i els dos conjunts han anat a penals.

Finalment, tot i el penal fallat per Joan Oriol, el Trofeu s’ha quedat a casa després de dues bones intervencions del porter local i els més de 2.831 aficionats han pogut gaudir del moment.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està content i que les intencions són bones.

El pròxim partit dels granes de pretemporada serà d’aquí a cinc dies (20:00h) davant el SD Huesca.