Elias i Dani Romera: nous revulsius granes

En ple mercat d’hivern, el Nàstic de Tarragona ha aprofitat per reforçar la plantilla de cara aquest segon tram de temporada a la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol. Tot i que els granes van començar amb molt bon peu la temporada, és cert, que els darrers resultats no han acompanyat. Per aquest motiu, s’ha aprofitat l’aturada nadalenca per incorporar nous jugadors.

PUBLICITAT

Així doncs, Dani Romera serà el primer a incorporar-se a les files del club. El Nàstic de Tarragona i la SD Ponferradina han tancat la cessió del jugador fins al pròxim 30 de juny. L’andalús arriba a Tarragona després de jugar cinc temporades consecutives a la categoria de plata de futbol on ha aconseguit marcar fins a un total de 15 gols.

L’altra incorporació és el migcampista Elias Perez qui ha signat un contracte fins al 30 de juny de 2023. Elias arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l’Extremadura UD on ha jugat gairebé tots els partits aquesta temporada i ha anotat fins a quatre gols.

Per altra banda, el club ha confirmat la sortida immediata de Cirkovic després que el serbi hagi finalitzat la seva vinculació amb el club.

La possibilitat de fitxar nous jugadors encara està sobre la taula i durant aquests dies el club seguirà buscant nous reforços per la plantilla.

PUBLICITAT