Els equips tarragonins afronten el coronavirus de manera diferent

l’esport tarragoní està reaccionant de diferents formes davant les mesures preventives que s’estan prenent. Aquesta jornada, cap equip jugarà el seu partit de lliga en les diferents competicions i disciplines esportives. Alguns equips no disputaran cap partit fins al mes d’abril. 

PUBLICITAT

L’ajuntament de Tarragona també ha tancat els diferents espais municipals, per tant, aquests equips hauran d’aturar qualsevol tipus d’activitat relacionada amb el seu esport. Com dèiem, però, les mesures que estan prenen les diferents entitats són molt diferents. 

El Nàstic de Tarragona seguirà de moment amb el seu pla de treball i continuarà entrenant al seu estadi. Més incertesa té l’equip de voleibol de Sant Pere i Sant Pau. Els cooperativistes no entrenaran aquesta setmana ni disputaran el seu partit davant el Leganés després d’arribar a un acord amb els madrilenys. Tot i així, la propera jornada encara no s’ha ajornat i pot ser que entrenin els propers dies si la situació millora.

Qui no entrenarà serà el Club Bàsquet de Tarragona de la Lliga EBA. Tot i així, els seus entrenadors han preparat sessions a la platja per fer en diferents grups. Els cebetistes volen fer entrenaments per entrenar la condició física sense la necessitat de crear cap contacte entre els jugadors ni fer entrenaments amb tots els jugadors al mateix moment. 

PUBLICITAT