Els socis podran viatjar a Cornellà

El Nàstic de Tarragona informa del procediment que han de seguir els socis i aficionats de l’entitat interessats en assistir al partit de diumenge davant la UE Cornellà per donar suport al primer equip.

PUBLICITAT

A partir d’avui, dimecres dia 1 de desembre, i fins divendres a les 13:30h, els nastiquers podran adquirir entrades al preu de 15€ a la zona de Preferent i 20€ a la Tribuna del Municipal de Cornellà.

Seguint les indicacions de la UE Cornellà, els nastiquers únicament podran adquirir les entrades a Tarragona. Per tant, únicament es podran comprar a les oficines del Nou Estadi i fins a esgotar les destinades per qüestions d’aforament. Recordem que l’horari és de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores.

El partit entre el conjunt barceloní i el grana correspon a la jornada 15 del grup II de la Primera RFEF i es jugarà aquest diumenge, dia 5 de desembre, a partir de les 19 hores, al Nou Camp Municipal de Cornellà.

El Gimnàstic de Tarragona i la UE Cornellà han arribat a un acord en el preu unitari de 15€/entrada per a l’afició visitant, import que s’aplicarà en ambdós enfrontaments, a Cornellà de Llobregat i a Tarragona.

PUBLICITAT