Els Voltors reclamen un camp digne en una situació límit

Els Voltors de Tarragona reclamen millores a les seves instal·lacions o traslladar-se a un nou camp per poder gaudir del seu esport sense problemes. A l’entitat tarragonina se li va assegurar que disposarien del nou camp de rugbi a l’Anella Mediterrània, però l’equip es va trobar que la gespa del camp no servia per l’ús esportiu, sense graderies, marcador o vestuaris. 

PUBLICITAT

Amb tot, els més de 200 esportistes que juguen al club tarragoní van haver d’anar al Complex de la Laboral per poder entrenar i és allà on disputen els seus partits. El club ha dit prou després de veure com molts jugadors han patit ferides jugant i robatoris mentre es trobaven entrenant. Escoltem la valoració del president dels Voltors, Andrés Lechuga.

La solució transitòria després de perdre el camp municipal s’ha allargat fins l’actualitat. L’equip va haver de disputar durants dues temporades tots els seus partits lluny de Tarragona, també han jugat a Campclar en un camp no apte, i ho van fer a Reus on van aconseguir un terreny de joc una temporada. El rugbi tarragoní vol sobreviure però diuen no sentir-se valorats i que només demanen unes instal·lacions dignes. 

PUBLICITAT