Empat amarg

Després de dues setmanes sense guanyar, ahir el Nàstic de Tarragona rebia a l’UCAM Murcia amb l’objectiu de sumar els tres punts, però no ha pogut ser així i els granes s’han hagut de conformar amb un empat despenjant-se així de la zona alta de la classificació.

El primer temps ha estat bastant igualat, els dos conjunts han intentat mantenir la possessió de la pilota i ser els dominadors del joc. Quan semblava que els granes podien avançar-se al marcador, Xemi ha aprofitat una errada defensiva dels tarragonins per enviar la pilota al fons de la xarxa, aconseguint així el 0-1 al marcador. Tot i això, els granes no han abaixat els braços i Ribelles ha empatat amb una bona rematada de cap. L’alegria pel Nàstic només ha durat quatre minuts. De nou, una nova errada en zona defensiva ha perjudicat els granes i novament Xemi, ha aconseguit anotar el segon gol dels murcians i l’equip grana ha marxat al descans amb el resultat en contra.

A la segona meitat, els granes han sortit més endollats. L‘UCAM Murcia s’ha quedat amb deu després de l’expulsió de Farrando i els granes ho han aprofitat. Després d’una bona centrada de Joan Oriol, Robert Simon ha enviat la pilota al fons de la xarxa provocant així la bogeria de l’afició. Els últims minuts han estat d’autèntic patiment i, tot i que els tarragonins han tingut ocasions per ampliar el marcador, finalment la pilota no ha volgut entrar.

El davanter grana, Robert Simon, assegura que cal estar orgullosos del partit que ha fet el Nàstic i explica que ara el gran objectiu és aconseguir la victòria lluny del Nou Estadi per seguir lluitant per les primeres posicions.

Ara mateix, els granes són setens amb 19 punts i la setmana vinent s’enfrontaran a l’Algeciras on intentaran trencar la mala ratxa fora de casa i emportar-se els tres punts cap a Tarragona.