Empat del Nàstic amb polèmica a Sabadell (0-0)

Empat sense gols del Gimnàstic de Tarragona a Sabadell en un partit poc brillant dels de Dani Vidal, almenys en l’aspecte ofensiu. Tot i que el Nàstic no ha generat gaire perill, la polèmica ha tornat a aparèixer arran de dos possibles penals no xiulats a favor dels granes.

Font: Gimnàstic de Tarragona

El millor del partit? Sens dubte el bon ambient que hi ha hagut a les graderies de la Nova Creu Alta, amb més de 800 nastiquers animant sense parar. Malgrat la bona intensitat del conjunt tarragoní, les ocasions han estat per als arlequinats, que han creat força perill arran de recuperacions ràpides i sortides al contraatac. Varo ha estat un dels protagonistes del primer temps, evitant el gol del Sabadell unes quantes vegades. La primera acció polèmica ha tingut lloc minuts abans del descans, quan una topada de Pujol amb Jaume Jardí ha fet caure al 22 del Nàstic dins de l’àrea. Per a perplexitat del planter grana, l’àrbitre no ha assenyalat pena màxima.

El Nàstic ha tornat de vestuaris controlant força més el partit. Així i tot, les oportunitats de gol han continuat sent de domini arlequinat. Primer, un imperial Pol Domingo ha negat el gol a Vladys quan el Sabadell acariciava l’1 a 0. El següent a provar-ho ha estat Astals amb un centre-xut que ha marxat molt a prop del travesser grana. L’altra possible penal s’ha produït gairebé al temps de descompte amb unes mans de Pujol que el col·legiat no ha considerat objecte d’infracció.

Finalment, taules sense gols a la Nova Creu Alta. Així, el Nàstic suma un punt que no és del tot negatiu, tenint en compte els empats de la Cultural i el Celta Fortuna aquesta jornada. La setmana vinent, els granes rebran a la SD Logroñés, un equip que virtualment ja està a Segona RFEF. Per tant, no hi haurà excuses perquè els de Dani Vidal assegurin pràcticament la promoció d’ascens. El partit es disputarà dissabte a les 18h.