Enrique Martín: “Ningú m’ha dit a qui he de posar”

El descens a Segona Divisió B és qüestió de dies o d’hores, tot depèn de les combinacions aquest cap de setmana o el pròxim. El Nàstic de Tarragona fa el correcte, seguir apel·lant a la lluita i a no abaixar els braços.

PUBLICITAT

Un dels dubtes però, és si una vegada confirmat el descens Enrique Martín continuarà. El navarrès ha contestat així. L’altre, és si el navarrès ha d’optar per començar a donar minuts als futuribles que l’any que ve vulguin formar part del nou projecte. Enrique Martín assegura que ell posarà els que cregui i que ningú li ha demanat res.

Una de les qüestions obertes d’aquesta setmana és el cas Josema. El navarrès n’ha parlat i diu que aquest cap de setmana no anirà convocat amb l’equip. L’indispensable abans que res, el respecte.

Finalment, l’Extremadura, el rival, s’ha endut poc protagonisme, tot i ser un equip amb una situació similar durant tot el curs de la lliga. Enrique Martín creu que el traspàs d’Enric Gallego li ha suposat un suport econòmic essencial per a la salvació.

Pel que fa a les baixes pel partit, el Nàstic no comptarà ni amb Josema, ni Noguera a banda dels habituals Ramiro Guerra, Iván López, Sebas Coris ni Màrquez.

PUBLICITAT