Es coneix el calendari complet del sènior femení del CBT i el CBT B

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona de Primera Catalana i el CBT B de Copa Catalunya ja coneixen els rivals i el calendari complet de la temporada 2022-2023. En primer lloc, el camí del sènior femení de David García arrencarà el 25 de setembre i la seva estrena serà a la pista del Castelldefels.

PUBLICITAT

De fet, les dates més assenyalades, el primer derbi amb el Morell serà al Serrallo a casa, el proper 6 de novembre, i una setmana després visitarà la pista del Reus Ploms Salle. Abans de l’aturada per vacances de nadal, es celebrarà un nou derbi que amb el Club Bàsquet Valls el 18 de desembre. Així ho valorava el tècnic del sènior femení del CBT, David Garcia.

Per la seva banda, el CBT B de Noe Monroy, començarà el seu camí de Copa Catalunya el 24 de setembre, serà a la pista del Bàsket Almeda. Amb tot, el filial blau no es trobarà amb cap equip de la província, després que es consumessin els descensos tant del Reus Ploms com l’AD Torreforta.

Amb tot, hi haurà equips reconeguts com l’UE Sant Cugat, que s’enfrontava al primer equip del CBT la temporada passada, el Club Bàsquet Ripollet o l’AE Badalonès, entre altres. Així explicava aquesta nova campanya el tècnic del CBT B, Noe Monroy.

Així doncs, ja queda tot definit pel sènior femení del CBT i el CBT B que s’estrenaran el cap de setmana del 24 i 25 de setembre a Primera Catalana i Copa Catalunya.

El grup del sènior femení del CBT B a Copa Catalunya Femenina queda encuadrat amb: Nou Bàsquet Olesa A, CB Valls, ASFE Sant Fruitós, Reus Ploms, CEJ Hospitalet B, AEC Collblanc A, Viladecans, CB Cornellà, BF Castelldefels, Barça CBS, CB Morell i CB Sant Josep Obrer A.

El grup del CBT B de Copa Catalunya es troba format amb el BC Tecla Sala A, CB Vic 2, UBSA, CB Cerdanyola, Basket Almeda, Sant Gervasi 1, Bàsquet Sant Boi, UE Sant Cugat, Bàsquet Círcol, Barberà, CB Ripollet, AE Badalonés.

EL CALENDARI COMPLET DEL SÈNIOR FEMENÍ DEL CBT

EL CALENDARI COMPLET DEL CBT B

PUBLICITAT