Es fan els deures però no va ser suficient

El pavelló del conjunt tarragoní va acollir la millor entrada de la temporada amb un ple absolut i cada punt es celebrava com si fos l’últim en el darrer partit de la temporada. El conjunt de Vlado Stevosky va guanyar per la via ràpida per 3 sets a zero, amb un gran Elio Corredeguas que sens dubte, va ser l’home més destacat del partit.

PUBLICITAT

El primer set amb un servei infal·lible de Corredeguas van permetre tenir avantatge i guanyar el primer set per un clar 25 a 20. Ja en el segon set, els madrilenys van sortir més concentrats fins que va arribar la igualada a 8 punts. A partir d’aqui va apareixer Valiño i el Sant Pere i Sant Pau encarrilava el partit per 25 a 17. Finalment en el darrer set de la temporada, el Pinto encara no jugar-se res va posar les coses molt dificils als cooperativistes, però un parcial de set punts va permet

re allunyar unes distàncies insalvables i el Sant Pere i Sant Pau s’emportava el set per 25 a 18.

Minuts després el Mediterráneo va fer el mateix guanyant contra l’Almería rectificant la segona plaça que els donava l’accés directe a la Superlliga. El Sant Pere i Sant Pau va tenir-ho a tocar però la temporada vinent, tornarà a intentar tornar a la màxima competició estatal.

PUBLICITAT