Esforç, compromís i nova victòria del CBT

L’inici del partit, amb un parcial de 4-11 ja deixava entreveure que els homes de Berni Álvarez no posarien les coses gens fàcils al CB Navàs Viscola. Però tot i aquesta gran diferència només començar, els amfitrions s’han posat la roba de treballar i han tancat el primer quart amb un resultat de 20-20.

El segon quart va començar sense pietat per part dels tarragonins, amb un parcial de 0-13, per situar el 20-33 a falta de menys de 4 minuts per al descans. Però les coses no van anar tan bé per a l’Ibersol CBT, que va estar sense anotar durant sis minuts; un temps que van aprofitar molt positivament els bagencs anotant 15 punts i deixant el marcador 35 a 43.

La diferència de 8 punts es reduïa a 2 fins al 43-45, però un triple de David Fernández tornava a marcar la força dels blaus i les ganes de guanyar i la diferència es va anar ampliant fins arribar al tram final del partit i amb 10 punts més per part del CB Tarragona, 48-58.

A només 4 minuts i mig per al final del partit, el CBT guanyava per 13 punts al CB Navàs però el resultat final va ser 61-67.

Berni Álvarez, entrenador blau, es mostrava satisfet del bon joc de l’equip, destacant que el compromís per part dels xavals està donant bons resultats. Tugores, Larry i Vinós continuen sent baixes i pendents de l’evolució durant aquesta setmana, Adrià Duch i Ousmane.