Estrena al Nou Estadi Costa Daurada

Després de quedar-se a les portes de l’ascens, el Nàstic de Tarragona s’ha posat les piles aquest mercat d’estiu per confeccionar una bona plantilla i, d’aquesta manera, aconseguir l’objectiu. Aquest divendres (20:00h), els granes s’estrenaran al Nou Estadi Costa Daurada en el primer partit de pretemporada, davant el Real Zaragoza en el XIII Trofeu Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Cal remarcar que els tarragonins ja han aconseguit emportar-se aquest trofeu en cinc ocasions: el 2008, el 2012, el 2017, el 2018 i el 2021, aquest últim després d’imposar-se al Girona per 2-1. Per altra banda, els de Juan Carlos Carcedo també saben què és guanyar aquest trofeu. Els d’Aragó han aconseguit emportar-se la victòria en tres ocasions: el 2013, el 2016 i el 2019.

El central del Nàstic, Marc Trilles, assegura que s’està fent un bon equip i que aquests partits serveixen per agafar confiança.

Així doncs, el partit d’aquest vespre serà una presentació davant l’afició grana, i tot i que els de Carcedo ja porten més rodatge perquè aquest serà el seu quart partit de pretemporada, Agné coneix molt bé el club, ja que va estar al capdavant la temporada 2016-2017.

PUBLICITAT