Èxit d’organització al primer Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel en terres tarragonines

Per primer cop a la història el Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel ha aterrat a comarques tarragonines. El club de golf Costa Daurada ha exercit d’amfitrió i ha acollit durant 8 dies l’esdeveniment més important de l’any de la Federació Catalana de Pàdel.

PUBLICITAT

El torneig, on han participat més de 400 esportistes ha acabat amb victòries de Sandra Bellver i Andrea Ustero en categoria femenina a l’imposarse 6 a 3, 3 a 6 i 6 a 4 a la parella formada per Guinart i Pujals, mentre que en categoria masculina Enric Sanmartí i Tonet Sans van vèncer 7 a 5 i 6 a 1 a Monné i Florensa en el que significa per a ells el tercer i el quinzè títol de Catalunya absolut respectivament.

Pel que fa als tarragonins, en tercera categoria masculina, el jugador del Golf Costa Daurada, Ton Boquet, juntament amb el seu company Marc Arbúcies, s’han proclamat Campions de Catalunya. En quarta categoria, Daniel Ramos i Sergi Centelles, ambdós, jugadors del Golf Costa Daurada, s’han quedat amb la mel als llavis després de caure en una final molt disputada.

En reconeixement de l’hospitalitat i professionalitat demostrada durant la setmana de celebració del torneig la Federació Catalana de Pàdel ha entregat una placa commemorativa al Club Golf Costa Daurada i a l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra, que va ser subseu del campionat.

PUBLICITAT