Ferran Torres, fitxatge retorn 3.0 al CBT

Ferran Torres torna al Club Bàsquet Tarragona. El pivot retorna a casa després d’anunciar la seva marxa del club club la passada temporada després del descens de la lliga LEB Plata a Lliga EBA.

PUBLICITAT

És la tercera etapa que torna Ferran Torres, ja que precisament, en la temporada anterior, també va tornar al conjunt blau i torna com a un nou reforç per lluitar per l’ascens a la categoria de bronze estatal. Durant aquesta temporada, el propi Ferran ja té rodatge perquè ha disputat la Tercera Catalana amb el CB Cambrils. Ara però, vol continuar ajudant a la plantilla a sumar efectius i més ara pels casos de COVID que colpejen els blaus, sobretot en el futur més immediat, al partit davant l’Es Castell.

Així doncs, el de l’Hospitalet de l’Infant ajudarà a ampliar el fons d’armari de Berni Álvarez en el tram decisiu de la temporada i servirà d’ajuda als joves. Amb aquesta, serà la 13ena temporada que Ferran vestirà la samarreta blava, amb una trajectòria impecable a EBA, LEB Plata i LEB Or.

La temporada passada, Ferran Torres va promitjar un total de més de 22 minuts sobre la pista amb un percentatge de prop del 55% en els tirs de dos. Reforç amb experiència i galons per al Club Bàsquet Tarragona, que aquest cap de setmana juga a les Illes Balears diumenge a les 12h davant l’Es Castell.

PUBLICITAT