Ferran Torres podria continuar al CBT que vol viabilitzar el projecte a LEB Plata

El CBT ja prepara la temporada 2020/2021.El conjunt tarragoní encara lluita per aconseguir patrocinadors i disputar la LEB Plata la propera campanya. Amb el futur incert  de no saber on jugaran, l’entitat tarragonina encara dificultats per confeccionar la plantilla. Tot i així, el Club Bàsquet Tarragona estaria dissenyant una plantilla molt similar a la que ha disputat la Liga EBA aquesta temporada.  

PUBLICITAT

Els del Serrallo comptarien novament amb Ferran Torres que s’estaria replantejant tornar amb l’equip una temporada més després d’un final de temporada sobtat. Els tarragonins haurien fitxat també al ‘sheriff’ Adrià Duch que tornaria al CBT després d’una temporada a l’Ilerdauto Pardinyes. El club ha desmentit la informació però ha assegurat que els encantaria comptar amb un jugador com ell. 

A més a més, Berni Álvarez vol un filial cebetista a categories catalanes. La idea de l’entrenador tarragoní seria tenir un segon equip per evitar que el salt de júnior a Liga EBA sigui menor i que jugadors menys habituals tinguin més minuts amb altres partits durant la temporada. 

PUBLICITAT