Ferran Torres podria tornar al joc interior del CBT

Ferran Torres tornaria al CBT per iniciar la temporada a la LEB Plata a Villarrobledo. El pivot que va anunciar la seva retirada en finalitzar la competició estaria disposat a tornar per les mancances en el joc interior que presenta el conjunt del Serrallo. 

PUBLICITAT

El Club Bàsquet Tarragona no ho ha fet oficial però tot sembla indicar que ho serà. El darrer vídeo penjat a les xarxes socials confirmaria el retorn del jugador al qual l’entitat blava porta intentant convèncer des que es fes oficial l’ascens del CBT a la LEB Plata. Seria la millor retirada per Ferran Torres que volia retirar-se del bàsquet a les pistes i no sense poder competir després de la pandèmia. A més a més, ho faria amb l’equip a LEB Plata, un dels motius pels quals va continuar una temporada més al club. 

Durant els partits de pretemporada, els de Berni Álvarez han trobat a faltar el poder interior dels pivots i Kevin Coronel no ha pogut impulsar el joc interior del CBT ell sol. La incorporació de David Ndiaye s’ha retrasat i el club necessita un jugador sota la zona que compensi l’alt nivell exterior que ha mostrat el conjunt tarragoní als partits de pretemporada i a la Lliga Catalana LEB Plata on va posar contra les cordes al Prat i L’Hospitalet. 

PUBLICITAT