Fran Carbia no continuarà al Nàstic

El Nàstic de Tarragona no pot retenir Fran Carbia, tot i els intents de que el tarragoní es quedés a casa, l’Ibiza no ha acceptat la oferta i el jugador tornarà a les Illes. Són les poques notícies que arriben d’un Nàstic de Tarragona que encara no ha mogut el mercat de fitxatges i al qual li acaben de marxar un total de sis jugadors. Es tracta de la fi de contractes amb l’entitat grana i jugadors que queden lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

PUBLICITAT

Igual que Carbia, un altre jugador que tornarà al seu club propietari serà Fausto Tienza, un jugador que va arribar cedit al mes de gener i que tornarà a Grècia per jugar amb el Panathinaikos

Altres quatre jugadors en dinàmica de primer equip no continuaran defensant la samarreta per la campanya 2020-2021. El Nàstic haurà de buscar un relleu a la porteria perquè Bernabé Barragán finalitza contracte. També ho fa Sergio Montero. Els altres dos futbolistes van refusar propostes contractuals decidint no jugar a Tarragona. És el cas del migcampista badaloní Javi Márquez i del lateral esquerre Sergi Cardona.

PUBLICITAT