Ja en marxa la tercera edició de la Trail Tarragona

Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco estan ultimant els preparatius per la tercera edició de la Trail Tarragona que tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de maig i que recorrerà diversos espais emblemàtics del litoral tarragoní.

PUBLICITAT

La Trail comptarà amb dos itineraris diferents. El més llarg, de poc més de 19 quilòmetres, recorre diversos espais del litoral i de l’Anella Verda de la ciutat com són el Fortí els Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. La cursa curta, que també es pot fer caminant, és d’11,8 quilòmetres i també recorre el Fortí dels Ermitans, la platja dels Capellans i la platja i l’antic preventori de la Savinosa. En l’anterior edició, més de 300 esportistes van participar en aquest esdeveniment que està obert a cinc categories que inclouen participants des de 16 anys fins a més de 51.

Les inscripcions per a la cursa estaran obertes fins al pròxim 8 de maig i es poden fer a la pàgina web de la Trail Tarragona. A més totes les persones participants obtindran com a obsequi una samarreta Tuga Edició Especial Trail Tarragona.

PUBLICITAT