Javier Ribelles, primera incorporació del Nàstic

El Nàstic de Tarragona fa la seva primera incorporació oficial del mercat d’hivern amb el reforç de Javier Ribelles, jugador valencià que prové de l’Unionistas de Salamanca on ha disputat 55 partits oficials en una temporada i mitja. 

PUBLICITAT

Ribelles arriba a Tarragona després de finalitzar el seu contracte amb el club salmantí. El jugador es va formar en les categories inferiors del València, posteriorment va arribar al filial del Levante i va passar per l’Alcoià.

Són gairebé 150 partits els que porta disputats Ribelles a la categoria de bronze del futbol nacional, la majoria d’ells al grup III. Del jugador es destaca el seu caràcter i treball en la zona del mig camp, caracteritzant-se per donar equilibri a l’equip mostrar ordre i disciplina tàctica, així com una bona capacitat aèria amb el seu 1.85 que l’han permès anotar diferents gols a la seva trajectòria professional.  

La primera incorporació grana s’incorporarà avui als entrenaments que es disputaran a la tarda al Municipal de La Pobla de Mafumet per preparar el partit d’aquest dimecres davant el Llagostera. Ribelles formarà part de l’entitat grana el que resta de temporada i la següent.

PUBLICITAT