Jornada espectador per l’ADT i el Salou

L’AD Torreforta i el Brisasol Salou descansen en la jornada espectador per tots dos conjunts. Una setmana tranquil·la per tots dos conjunts que ajudarà als salouencs a recuperar-se dels cinc positius de Covid després de les festes de Nadal.

PUBLICITAT

Els dos equips estaran pendents dels seus rivals per veure com influeixen els resultats d’aquest cap de setmana amb els seus objectius de la temporada. 

Els torrefortins estaran pendents del duel entre l’Anagán Olivar i el Castelldefels. Els dos rivals amb els quals encara no han jugat es veuen les cares. Coincideix que aquests dos rivals marquen ara mateix la línia de la salvació pels de Borja San Miguel. L’Olivar, cinquè, i el Castelldefels, setè, lluiten per sortir de la zona compromesa de la taula.

El Salou per la seva banda espera la punxada d’un dels dos equips de dalt. L’Es Castell, únic invicte, rep la visita de l’Esparreguera, qui ja va guanyar al Martorell. Mentrestant, el propi Martorell haurà de visitar la difícil pista del Sant Cugat. Els de Jesús Muñíz esperen sortir de la jornada de descans amb les opcions intactes de seguir optant a la segona plaça i fins i tot la primera per arribar a la Final a 8.

PUBLICITAT