Jornada vital per ADT i Salou a la Liga EBA

ADT i Salou busquen una victòria en el partit ajornat amb el qual finalitzaran l’any 2020. Els dos equips del Tarragonés a Liga EBA arriben al quart partit amb la necessitat d’una victòria després de la derrota de la passada jornada. Tarragonins i salouencs necessiten una victòria que seria vital davant un rival directe pels seus objectius. 

PUBLICITAT

El Salou de Jesús Muñíz s’enfronta al Martorell amb l’objectiu de redimir-se i continuar aspirant a ser un dels 8 equips que disputin la Final a 8 de la Conferència C. La derrota davant el líder i la temporada tant curta posa contra les cordes als de la capital de la Costa Daurada que necessiten guanyar al Martorell per mantenir intactes les seves aspiracions a guanyar el grup C-2.

L’ADT Torreforta de Borja San Miguel, d’altra banda, vol la primera victòria de la temporada davant un altre nouvingut, l’Alpicat. Els dos equips es van enfrentar a la Lliga Catalana amb els lleidatans guanyant de manera ajustada. L’Alpicat va donar la sorpresa davant el Valls i l’ADT necessita guanyar per no enfonsar-se a la taula. 

Els dos equips jugaran dissabte, el Salou ho farà fora de casa a les sis de la tarda i una hora més tard serà el torn de l’ADT com a local, a les set al Riu Clar Arena i es podrà seguir a Ràdio Ciutat de Tarragona. 

PUBLICITAT