La Challenge ciclista La Canonja arriba a la 33a edició

La prova ciclista més important de les comarques tarragonines se celebrarà aquest dissabte i el següent (dia 16) amb punt de sortida i arribada a La Canonja. La Challenge ciclista es dividirà en dos trofeus, el Sant Sebastià i el d’Hivern.

PUBLICITAT

El Sant Sebastià sortirà a les (15h) des del poliesportiu Josep Canadell i Veciana i els corredors recorreran una distància de 90.7 quilòmetres, amb el Coll de la Batalla com a principal dificultat i passant per Constantí, La Selva del Camp, Coll de la Batalla, Vilaplana, Alforja, Les Borges del Camp, Maspujols, Aleixar, Vilaplana, Coll de la Batalla, La Selva del Camp, Constantí i amb tornada a la Canonja.

L’altre, el Trofeu d’Hivern, tindrà cita a la mateixa hora amb la meta al carrer Raval, davant de la Societat la Nova Amistat. El recorregut tindrà uns 87 quilòmetres, amb el Coll de la Teixeta com a punt més alt i recorrent Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alt de Montclar, Duesaigües, Coll de La Teixeta, Riudecols, Les Borges del Camp, Reus i amb tornada a La Canonja.

En la Challenge participaran els equips del Compact de Camp Clar i el Controlpack de La Sénia, així com corredors de València, Castelló, de la franja, Andorra, entre altres.

PUBLICITAT