La connexió Lupu-Bonilla fa possible la remuntada

El Nàstic de Tarragona suma una nova victòria aquesta pretemporada. Els granes van remuntar el partit i es van imposar a la UE Olot per 1-3 gràcies als dos gols de Lupu i el d’Aarón Rey.

Durant la primera meitat, el conjunt local no va posar les coses gens fàcils als tarragonins. La bona pressió als centrals del Nàstic va permetre frenar la sortida amb comoditat dels granes. A més a més, els de Raül Agné van estar poc precisos i els davanters no van ser capaços de generar profunditat ni de crear ocasions de gol. De fet, l’única ocasió clara va arribar al minut 44, en una jugada d’estratègia que Pablo Fernández no va poder rematar.

A la represa, el joc del Nàstic va millorar. Tot i això, Ot Serrano va avançar al conjunt olotí després d’una bona combinació amb Xumetra. Manu García va salvar el 2-0 traient l’esfèric de la línia de gol. Aquesta jugada va fer reaccionar al conjunt tarragoníLupu va anotar dos gols en tres minuts gràcies a dues bones assistències de Bonilla. Per rematar el partit, Aarón Rey va fer el tercer i els granes van tornar a Tarragona amb la victòria sota el braç.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està content amb la reacció de l’equip després del gol del conjunt local.

Després d’aquesta victòria el balanç dels tarragonins aquesta pretemporada és de quatre victòries i un empat.