La defensa mana en la pretemporada del TGN Bàsquet

Dues derrotes pel TGN Bàsquet davant propers rivals a la Copa Catalunya. Les liles han començat la pretemporada perdent a casa davant el Reus Ploms i fora davant l’Ekke Lleida.

Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet
PUBLICITAT

Al primer partit davant el conjunt reusenc, el TGN Bàsquet va estar desencertat en la primera meitat. A la primera meitat de l’enfrontament va dominar el Ploms que va començar molt fort amb tres triples consecutius. El domini sota la cistella de Sheila Maeztu va complementar l’atac de les visitants que van marxar al descans 18-32. 

Les liles van pujar la intensitat defensiva i van deixar en 17 punts en els darrers dos quarts al Ploms. Això va servir per remuntar el marcador i deixar la derrota en un 47-49 que no es va decidir fins al final del matx. 

El segon partit de les liles va acabar amb derrota clara davant un dels favorits per ascendir a Lliga Femenina 2. El CB Lleida va guanyar per 48-27. Tot i la baixa anotació i la falta d’encert. Les liles van tornar a demostrar que enguany, un dels seus punts més forts serà la defensa, deixant als dos rivals en menys de 50 punts als dos enfrontaments.

PUBLICITAT