La falta de rotació condemna l’Ibersol CBT

Derrota justa amb marcador injust pel que fa a la abultada diferència final entre el CB Prat i l’Ibersol CBT. Els de Berni Álvarez han caigut per 27 punts en un matx on s’ha notat la falta de rotació interior de l’equip que ha lluitat 25 minuts. Ha estat al partit l’equip del Serrallo fins que el cansanci ha arribat als pivots blaus. Kevin Coronel i Aaron Guzmán han treballat bé sota cistella i amb el rebot. De fet, l’andorrà ha estat un dels millors del partit per part del CBT. També ho ha sigut Dani Fernández que ha aconseguit rebre faltes i rebotejar també. 

PUBLICITAT

El partit l’ha sentenciat al tercer quart un CB Prat, que com la passada setmana, està cridat a estar a la part alta de la taula. Berni Álvarez ha comptat amb molts jugadors del B i del júnior. L’apunt positiu del CBT és l’arribada de David Ndiaye avui a la ciutat i podria debutar la propera setmana. Aaron Guzmán explica la falta de jugadors interiors davant el Prat. 

El calendari inicial de l’Ibersol CBT és complicat. Després d’enfrontar-se a dos candidats a l’ascens en la jornada 2 i 3, els de Berni Álvarez jugaran davant el Barça B al Serrallo el proper cap de setmana. 

PUBLICITAT