La Liga EBA s’ajorna dues setmanes més

La Liga EBA s’ajorna dues setmanes més. Els equips catalans que disputen la categoria s’han plantat davant la Federació Espanyola i la Federació Catalana de Bàsquet. Si la primera jornada s’havia ajornat per la falta de tests, les properes dues s’han suspés perquè els equips reclamen que els costos d’aquestes proves sigui compartit per la Federació i les entitats. 

Foto: Twitter Jesús Muñiz
PUBLICITAT

Amb aquesta suspensió de les jornades 2 i 3, els equips de la província hauran d’esperar fins a la segona setmana de novembre per engegar la competició. Salou i ADT ja preparaven el seu primer enfrontament la passada setmana i ara començaran la temporada en la jornada número 4. Aquesta situació beneficia a tots dos equips. El Salou recupera efectius per l’inici de lliga que tenien molèsties com Òscar Ngomo, Adrià Aragonés o el capità Joan Eduard. 

Per la seva banda, l’ADT, que va tancar l’equip ‘in extremis’ pocs dies abans de l’inici de lliga, està tenint més temps per preparar l’equip i cohesionar-lo en el que serà una campanya atípica. Els tres partits ajornats s’hauran de jugar abans que finalitzi la primera volta de la lliga regular. 

PUBLICITAT