La lliga ACB aterrarà a Tarragona de la mà de l’ADT

Tarragona podrà gaudir aquest setembre del millor bàsquet de l’estat i d’Europa de la mà de l’ADT, club de la ciutat. Ho ha confirmat aquest mateix divendres l’ACB, que la tercera edició del seu circuit de pretemporada Movistar farà parada a la ciutat durant els dies 7 i 9 de setembre amb fins a sis partits d’alt nivell.

PUBLICITAT

La ciutat de Tarragona serà seu del segon torneig després que aquest hagi fet parada a Guadalajara la setmana anterior.

El Palau d’Esports de Camp Clar acollirà durant el divendres 7 els partits entre el Tecnyconta Zaragona i l’Iberostar Tenerife a dos quarts de set de la tarda i a les nou del vespre el Cafés Candelas Breogán contra el Baskonia.

Dissabte 8 serà el torn del ZaragozaPartizan de Belgrado a les sis de la tarda i del BreogánDelteco Guipuzkoa a les nou del vespre.

Per últim, ja diumenge 9 de setembre Delteco Guipuzkoa davant Baskonia a les cinc de la tarda i Iberostar Tenerife – Partizan de Belgrado a dos quarts de vuit.

El Palau d’Esports, en principi, acollirà la primera competició no oficial després dels Jocs Mediterranis amb aquests compromisos de pretemporada de la Liga Endesa.

De moment, encara no es coneixen els preus de les entrads, però es podran adquirir per partit o inclús amb un abonament per a cada dia.

PUBLICITAT