La Marató de Tarragona arriba a la desena edició

La marató d’SB Hotels arriba a la seva desena edició imitant el circuit de 2019 que recorre els punts més emblemàtics de la capital tarragonina. La principal novetat d’aquest 2020 serà una marató per relleus en la qual els participants hauran de fer un recorregut de 21 quilòmetres per cedir els altres 21 al company, volent així aproximar-se al públic més popular del running. 

PUBLICITAT

En aquesta marató, 1 de cada 3 participants prové de fora de la província de Tarragona. La Consellera d’Esports, María José López ha volgut remarcar que l’esport és un dels motors de la demarcació tarragonina

A la presentació de la cursa també s’ha fet una anàlisi tècnica de les diferents curses: 5, 10 i 30 quilòmetres, i la marató de 42. Aquesta marató, com ja va fer la Mitja Marató de Tarragona, eliminarà tots els envasos de plàstic canviant-los per envasos de paper. A més a més, els vehicles que seguiran la prova seran elèctrics per tal d’evitar emissions de CO2 durant el desenvolupament de la prova. 

L’arribada a meta tornarà a ser a l’Anella Mediterrània, lloc on es repartirà la medalla per a tots els participants que aconsegueixin arribar a la meta en la seva modalitat. 

PUBLICITAT