La piscina Sylvia Fontana de Tarragona serà la seu del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació

La piscina Sylvia Fontana de Tarragona serà l’encarregada d’acollir el programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació (FCN). Una iniciativa que arriba a la ciutat amb un conveni de col·laboració entre Tarragona Esports i la FCN que especifica que joves nedadors i nedadores dels clubs de la demarcació tarragonina entrenin a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània.

PUBLICITAT

El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha subratllat la importància d’acollir programes com aquest a la ciutat i ha destacat que “Volem que aquest centre de tecnificació adreçat als clubs de natació esdevingui un centre de referència tant a escala autonòmica com estatal. Els entrenaments a la piscina Sylvia Fontana tenen l’objectiu de treure el màxim potencial dels joves nedadors i nedadores, possibilitant el desenvolupament d’una carrera professional”. D’altra banda, el president de la FCN, Ramon Bosch, ha afegit que la juta directiva “estem cent per cent compromesos en aquest projecte, ja que volem donar suport a aquests joves que potser no poden desplaçar-se a un Centre d’Alt Rendiment i ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial fent nuclis d’entrenaments locals”.

Actualment, són una vintena els nedadors i nedadores els que entrenen a la piscina Sylvia Fontana en el marc d’aquest programa de tecnificació. Fins al 30 de juny d’enguany i des del pròxim 2 de setembre fins al 30 de juny de 2025, es duran a terme entrenaments dos dies a la setmana.

PUBLICITAT