La Pobla començarà la temporada davant el San Cristobal

Ja es coneix el calendari dels equips de Tercera Divisió i com s’ha fet amb la Segona B, la categoria comptarà també amb subgrups. A Catalunya, els 22 equips de la categoria conformaran dos subgrups d’11 equips. La Pobla de Mafumet ha quedat enquadrada en el subgrup A i començarà la temporada a casa davant el San Cristobal i la finalitzarà també jugant com a local davant l’Igualada.

PUBLICITAT

Es tracta d’una Tercera Divisió que comptarà amb tres fases. La primera la fase regular on els tres primers de cada subgrup es creuaran mantenint els resultats de la primera ronda. Els dos primers classificats pujaran a la Segona Divisió de la Federació Espanyola, mentre que els altres equips aniran al playoff. També es creuaran els equips entre la quarta i sisena posició i de la setena a l’onzena lluitant per diferents objectius com el playoff d’ascens o la fase de permanència.

La Fase Final d’ascens la jugaran els equips classificats entre la 3ª i 8ª posició després de la segona fase. El guanyador de la Fase Final obtindrà l’ascens juntament amb els dos primers classificats de la segona fase. En la Fase per la Permanència, seran els sis pitjors conjunts els qui consumeixen el descens a la categoria territorial.

PUBLICITAT