La Pobla segueix immersa en la mala inèrcia (1-2)

La Pobla de Mafumet cau de nou al municipal davant el San Cristóbal per 1 gol a 2. Els pobletans no han pogut remuntar un partit on s’avançava el conjunt visitant a les acaballes de la primera meitat obra de Ion Vàzquez al 35 de la primera meitat. El filial grana marxava al descans de nou sense poder marcar.

A la represa, la Pobla tenia una ocasió clara d’Óscar Gómez que aturava el porter visitant Carles Segura després d’una remata de cap molt ajustada al pal dret de la porteria.

Tot i així, al minut 75 amb una falta directa de Mario Domínguez, trencava el partit i posava el 0 a 2 al marcador pel San Cristóbal.

Cinc minuts després, a la sortida d’un corner, Grifi escurçava distàncies amb l’1 a 2, però als minuts finals, el conjunt pobletà no va poder rascar cap punt. Escoltem al tècnic de la Pobla de Mafumet, Adolfo Baines.

Una Pobla que s’enfonsa a la classificació i marca la permanència de la Tercera Federació. El proper partit, la Pobla jugarà diumenge a tres quarts de 12 del migdia, davant la Fundació Grama.