La Pobla suma tres punts d’or

La Pobla de Mafumet aconsegueix sumar els tres punts davant del Girona B i s’allunya de les places de descens. Els locals van imposar-se als gironins per la mínima (1-0) després de fer una molt bona primera part.

Els dos conjunts van sortir amb la intenció de dominar el partit, però els locals van saber interpretar millor les diferents fases del joc i van tenir la possessió de la pilota gairebé durant tot el partit. Després de diverses ocasions de gol, al minut 38, Alavedra va avançar als tarragonins. A la represa, el filial gironí va posar-se les piles, però la solidesa defensiva de la Pobla i la falta d’encert de l’equip visitant va permetre al filial grana sumar la novena victòria de la temporada.

L’entrenador de la Pobla, Adolfo Baines, assegura que aquest és el camí i es mostra satisfet pel joc que ha mostrat el seu equip avui.

A falta de sis jornades, els tarragonins són onzens amb 33 punts, a sis del descens i a vuit de les places del play-off d’ascens. La setmana vinent, el filial grana descansarà.