La poca solidesa defensiva condemna al Nàstic

El Nàstic de Tarragona acumula una jornada més sense sumar els tres punts. De fet, des que ha arrencat la lliga regular, els tarragonins no han aconseguit cap victòria.

Tot i que han començat el partit amb intensitat, els granes s’han vist superats durant els primers 45’ en totes les fases del joc. Els locals han generat bon joc ofensivament tot i que no han sigut capaços de generar cap ocasió clara de gol. L’altra cara de la moneda ha sigut la del CF Intercity. Els visitants s’han avançat al marcador gràcies a un gol d’Etxaniz. Cinc minuts després, Nsue ha fet el segon aprofitant una bona centrada de córner.

A la represa el conjunt d’Agné ha sortit millor. El Nàstic ha començat a generar ocasions de perill i el porter visitant s’ha convertit en l’autèntic protagonista. Al minut 60′, l’àrbitre ha decidit anul·lar el gol de Guillermo després de considerar que el davanter es trobava en fora de joc. Vuit minuts després, novament l’àrbitre ha decidit anul·lar un gol dels locals, aquesta vegada a Pablo Fernàndez. Tot i això, els granes ho han continuat intentant sense gaire encert. Quan faltaven deu minuts pel final, el conjunt dirigit per Gustavo Siviero ha fet el tercer aprofitant un bon contraatac provocant alguns xiulets al Nou Estadi Costa Daurada. El partit encara ha donat per més. Ja en temps de descompte, el Nàstic ha escurçat distància gràcies a un gol de Bonilla des dels 11 metres.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està emprenyat pel resultat final, però tot i això explica que està satisfet del joc que ha proposat l’equip avui.

Amb aquest resultat, els tarragonins sumen la primera derrota de la temporada (1-3) i se situen catorzens amb 3 punts a l’espera del que facin la resta. Dissabte vinent (20:00 h) visiten al Calahorra amb l’objectiu d’emportar-se els primers tres punts cap a Tarragona.