La pretemporada del Club Bàsquet Tarragona concretada

El Club Bàsquet Tarragona ja té definida la pretemporada. El tret de sortida d’aquesta nova temporada 2022-2023 a Lliga EBA serà el dimecres 24 d’agost on hi participaran tots els jugadors del primer i segon equip.

PUBLICITAT

Una setmana després, el 3 de setembre, els de Berni Álvarez s’estrenaran a la Lliga Catalana EBA davant el CB Valls al Pavelló del Serrallo. La segona jornada tindrà lloc l’11 de setembre. Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, l’Ibersol visitarà la pista del CB Igualada i finalment, el 17 de setembre, els blaus rebran al CB Navàs. D’aquesta manera, es donarà per acabada la lligueta entre aquests quatre equips.

L’entrenador del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez, assegura que és important enfrontar-se a equips que després seran rivals durant la temporada per veure en quin nivell estan.

Cal recordar que avui es sorteja el calendari de la Lliga EBA, però els del Serrallo, ja coneixen els rivals d’aquesta temporada. Aquests seran el CB Esparreguera, el CB Igualada, el CB Valls, l’EM Olivar, CN Helios, el Martinenc, el Sese, el Barça, el CB Roser, el CB Granollers, el CB Es Castell i, finalment, el CB Navàs.

PUBLICITAT