DIRECTE (20H). CD Calahorra – Nàstic de Tarragona

El Nàstic de Tarragona té aquest dissabte (20:00 h) una gran oportunitat per trencar la mala dinàmica de resultats. Els granes no han començat amb gaire bon peu la temporada i, de fet, només han aconseguit sumar dos dels nous punts possibles. Tot i això, els tarragonins són conscients que una victòria aquest cap de setmana els serviria per agafar confiança.

PUBLICITAT

El conjunt dirigit per Agné no ho tindrà gens fàcil. El Nàstic visitarà l’estadi de la Planilla de Calahorra on les petites dimensions de l’estadi i l’estat de la gespa podria perjudicar el joc associatiu dels tarragonins. A aquest fet li pots sumar, la dificultat dels granes per guanyar fora de casa. Tot i això, davant tindran un rival que es troba en una situació semblant. El Calahorra només ha aconseguit sumar dos empats i una derrota. A més, pel que fa a les estadístiques, el conjunt dirigit per Juan García només ha sigut capaç de marcar un gol des que ha començat la lliga regular.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que no serà un partit gens fàcil i que el rival és un equip molt intens que pot posar contra les cordes als granes.

Així doncs, serà un partit molt igualat on els dos conjunts intentaran sumar els primers tres punts de la temporada. Cal recordar, que Agné no podrà comptar amb Robert Simón ni amb Lupu. La bona notícia, però, és que Pedro del Campo i Joan Oriol ja estaran disponibles per aquest cap de setmana.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona amb tot l’equip de transmissió a partir de les 19:45 de la tarda.

PUBLICITAT