La remontada ha arribat massa tard

El CBT perd el seu segon partit contra el Movistar Estudiantes per 72-84 i diu pràcticament adéu a l’ascens a la LEB Plata. Els homes de Berni Álvarez després d’un primer temps molt igualat han començat a perdre la confiança inicial. L’encert dels joves jugadors madrilenys ha estat clau per crear una distància massa excessiva i que no han permès reenganxar l’equip tarragoní. 

PUBLICITAT

Després d’uns primers minuts en què els dos equips han estat molt encertats, els constants errors dels blaus han fet eixemplar les distàncies amb els madrilenys que han estat molt encertats en la zona de tir exterior. Un estel·lar Ferran Torres que ha intentat aixecar el partit ell sol no ha estat suficient per apropar el CBT cap a la victòria.

Ha de passar veritablement un miracle perquè els homes de Berni Álvarez puguin tenir alguna opció de jugar a la LEB Plata la temporada vinent. El darrer partit serà aquest dissabte contra l’amfitrió, l’Algeciras a les 20h del vespre; matx que podreu seguir per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT