L’ADT demana l’ajornament davant el Salou

L’AD Torreforta no començarà la temporada aquest cap de setmana. L’entitat ha demanat a la Federació Catalana l’ajornament del seu partit davant el Club Bàsquet Salou d’aquest cap de setmana que donava el tret de sortida a la Lliga Catalana EBA

PUBLICITAT

El conjunt dels barris de Ponent compta amb jugadors de la casa que jugaven la passada campanya amb el Torreforta i el nou entrenador busca encara sis peces més que completin el trencaclosques per poder competir amb garanties a la quarta categoria del bàsquet estatal. 

L’entrenador, Borja San Miguel, encara treballa per confeccionar la plantilla que tornarà a competir a EBA. Mentrestant, el club no compta amb les fitxes disponibles per sortir a competir a la Lliga Catalana. El Salou per la seva banda ja ha programat un partit amistós davant el Club Bàsquet Tarragona per començar la pretemporada i arribar en igualtat de condicions al seu partit de la jornada 2 davant el Club Bàsquet Valls. Els vallencs per la seva banda, encetaran la competició a Lleida davant l’Alpicat, un altre nouvingut a la categoria.

PUBLICITAT