L’ADT perd un partit igualat davant l’Alpicat

L’AD Torreforta perd el darrer partit de la Lliga Catalana EBA davant l’Alpicat. L’encert des del triple dels lleidatans va donar la derrota al conjunt de Borja San Miguel. De res van servir els 19 punts de Deng Mayot i els 24 de Javi Cal que van estar molt encertats sota cistella i des de la línia de 6,75 respectivament.

Els de Torreforta van lluitar tot el partit i van començar per davant al marcador. De fet, van aconseguir la seva renda màxima de 7 punts abans d’acabar el primer quart. L’Alpicat però, va reaccionar i va acabar a 2 punts al terme dels 10 primers minuts. El partit va estar igualat fins al final i van haver 10 canvis d’iniciativa al marcador. L’Alpicat va estirar el marcador fins als 13 punts de diferència per tancar el tercer quart. L’ADT va reaccionar a temps i va reduir la distància fins als 2 punts però els lleidatans van acabar portant-se el partit per 77 a 71.

Els de Ponent tenen ara una setmana i mitja per posar-se a punt per l’estrena a Lliga EBA. Ho faran a casa rebent l’Anagan Olivar de Saragossa.