Larry Ewulu, reforç interior del CBT procedent del Salou

Larry Ewulu es converteix en la segona cara nova del nou projecte del Club Bàsquet Tarragona 2022-2023. Després del primer reforç i retorn a casa de l’escolta, Adrià Duch, Ewulu vestirà la samarreta blava procedent del Club Bàsquet Salou. El pivot, va quallar una temporada a les ordres de Jesus Muñiz i la seva arribada aportarà joc interior a la pintura cebetista. Així valorava la seva incorporació, el tècnic del CBT, Berni Álvarez.

PUBLICITAT

El pívot de Barberà del Vallès compta amb diverses credencials a la Lliga EBA, on, a part de vestir la samarreta del conjunt salouenc, ha passat per equips com el propi Barberà o el Sant Nicolau.

Ewulu, de 30 anys, va promitjar la darrera temporada 6 punts, 5 rebots i un 8,3 de valoració en 17 minuts disputats al conjunt de la capital de la Costa Daurada.

El Club Bàsquet Tarragona segueix planificant la plantilla amb la confirmació d’aquestes dues noves arribades i els 7 jugadors renovats de la passada campanya. Tot plegat, per tornar a presentar credencials en un grup C-2 de Lliga EBA exigent amb equips com el Barça B, el Club Bàsquet Igualada, el Granollers o el Club Bàsquet Valls.

PUBLICITAT