Les liles guanyen i són líders en solitari

El TGN Bàsquet guanya al Cornellà per quedar-se com a líder en solitari. Ho ha fet recuperant les bones sensacions i guanyant a un rival directe en un partit complicat abans de visitar un altre rival directe, en aquest cas el Reus Ploms qui era fins ara colíder de la categoria.

Les liles començaven fredes, amb tres pilotes perdudes en el primer minut del matx, però una excel·lent Sofia Llanos ha capgirat el marcador amb 13 punts al primer quart. Aquesta actuació ha catapultat a les tarragonines que duplicaven al marcador per 28-14 al primer quart. El primer quart ha marcat la resta de partit i les de Cornellà no han pogut donar la volta a un marcador advers durant els tres quarts següents. Les visitants intentaven retallar diferències a comptagotes, i algunes bones possessions del TGN retornaven la diferència a més de 10 punts.

A la represa s’ha vist un Cornellà més actiu que aconseguia un parcial de 2-12 en tres minuts. Però finalment, Laura Pascual ha deixat encaminat el triomf, anotant fins a 23 punts al partit per posar el 68-55 final.
Es tracta d’una victòria importantíssima que ha evitat que les cornellanenques traguessin el lideratge a les liles.